View unanswered posts | View active topics It is currently Thu May 25, 2017 12:06 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Working AM3+ MB - Gigabyte 970A-D3 - ESXi 4.1 
Author Message

Joined: Fri Aug 19, 2011 3:53 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Working AM3+ MB - Gigabyte 970A-D3 - ESXi 4.1
Just a quick one for you guys.

MB - Gigabyte 970a-d3
Bios was shipped with from the factory (F3)
CPU - Sempron 140 with the 2nd core unlocked via the MB (Yes i know i cant run alot on that CPU....Waiting for Bulldozer)
RAM - 14GB 4/4/4/2 GB Gskill 1300 DDR3
Intel Network Card (EXPI9301CTBLK) Running on a 1gb network
36GB WD Raptor (install HDD)
500GB Samsung HDD (Datastore)

Issues: Installed 4.1 with no customisation. Was installed with ACHI Enabled and realtek onboard ethernet disabled.

I wasnt able to install esxi onto a usb key and boot from it. The key's that i tried could be seen by the installer but not as a boot up device

Now to convert some machines from vm server to esxi and play.


Attachments:
VMHOST.jpg
VMHOST.jpg [ 240.68 KiB | Viewed 2807 times ]
Fri Aug 19, 2011 4:18 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.