View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Oct 18, 2018 2:25 pm



Reply to topic  [ 1 post ] 
 Failed to install ESXi 3.5 on ThinkCentre 8000t 
Author Message

Joined: Wed Apr 14, 2010 5:04 am
Posts: 3
Reply with quote
Post Failed to install ESXi 3.5 on ThinkCentre 8000t
I can't install ESXi 3.5 u5 on ThinkCentre 8000t. CPU is intel Q9400,The mem is 4GB,the harddisk is 320GB with SATA, and the hd controller is intel ICH10.

First, I can't install ESXi because it said "unable to find support device".Obviously, SATA and ICH10 is in sample.map. I have tried so many times, but the result didn't change.
So I install the harddisk by winImage.Luckly, I can install ESXi to the harddisk by this way. I connect the disk to the computer through the usb port then the system boot correctly, and I can config the system. But unfortunally, the system can't start when i connect it to the computer by SATA. After the system load the migration module, it find the usb boot partition. Obviously, it can't find th disk from the usb port.

how can i solve the problem? Excuse my poor english.


Wed Apr 14, 2010 6:20 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.