temp.vm-help.com
http://www.vm-help.com/forum/

Zotac GF8200-C-E M/B
http://www.vm-help.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=1930
Page 1 of 1

Author:  Kazuya [ Thu Feb 04, 2010 4:09 pm ]
Post subject:  Zotac GF8200-C-E M/B

Hi, I use following hardware;
-M/B: Zotac GF8200-C-E
-CPU: AMD Phenom 2 X4 905e
-Memory: 8GB
-HDD: SATA 500GB
-DVD:

Using the oem.tgz which was uploaded in this site for nVidia MCP78 SATA controller (10de:0ad4), ESXi 4.0u1 installation on above hardware was successfully done.

But while rebooting after the installation, "Failed to find boot partition" message is displayed. So currently I can not use ESXi again. Does anyone know working around for it? Could anyone help me?

Thanks

Author:  danisoto [ Fri Feb 05, 2010 12:26 am ]
Post subject:  Re: Zotac GF8200-C-E M/B

Hi,

You need to manually copy oem.tgz to your boot disk. The one used when boot the install isn't copied to the target disk.

See: http://www.vm-help.com/esx40i/customize_oem_tgz.php

Typical error! :lol:

Author:  Varazir [ Fri Feb 05, 2010 12:40 am ]
Post subject:  Re: Zotac GF8200-C-E M/B

danisoto wrote:
Hi,

You need to manually copy oem.tgz to your boot disk. The one used when boot the install isn't copied to the target disk.

See: http://www.vm-help.com/esx40i/customize_oem_tgz.php

Typical error! :lol:


Ya, as you already have installed ESXi it would be the easiest way to boot up with a Linux Live CD and copy the file.

If you have a linux system running you could use my script too.

//Daniel

Author:  Kazuya [ Fri Feb 05, 2010 4:22 am ]
Post subject:  Re: Zotac GF8200-C-E M/B

Very Very thaks all.

Using Fedora 11 Live CD, then I copied the oem.tgz in the ESXi install USB memory to Hypervisor1.

Now I can use vSphere Client functions for my Zotac GF8200-C-E M/B.
It is surreal, fantastic world in my client spreading toward my small server!

Very thanks again :lol:

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/