View unanswered posts | View active topics It is currently Sun May 28, 2017 11:30 pm



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Another working system: GIGABYTE GA-P55-UD3L 
Author Message

Joined: Fri Mar 05, 2010 3:40 pm
Posts: 1
Reply with quote
Post Another working system: GIGABYTE GA-P55-UD3L
I encountered no problems at all getting "ESXi 4.0 Update 1" (build 208167) installed on the following system:

GIGABYTE GA-P55-UD3L (AHCI mode for the single 500 GB SATA HDD: WD5000AAKS)
Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156
2 x 2GB Kingston ValueRAM (KVR1333D3N9K2/4G)
Intel EXPI9301CTBLK PCIe network card
(this was just to try out ESXi 4.0, the system will be used for something else)

I installed WinXP (32-bit) for testing purposes on/under ESXi and did not encounter any problems.

Chipsi


Fri Mar 05, 2010 4:06 pm
Profile

Joined: Wed Apr 28, 2010 5:54 am
Posts: 4
Reply with quote
Post Re: Another working system: GIGABYTE GA-P55-UD3L
This board also works with ESXi 3.5 and an Intel Pro 100+ Network adapter.


Thu Apr 29, 2010 8:15 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.